Rólunk

Átlátható üzlet és dinamikus fejlődés
tapasztalt szakértőkkel

Cégünket az átláthatóságon és alapvető emberi értékeken nyugvó üzleti élet iránti egyre növekvő igény hívta életre mivel hiszünk abban, hogy megteremthetőek a korrekt, kölcsönös bizalmon és etikus felelősségvállaláson alapuló üzleti élet alapjai és keretei, és elkötelezettek vagyunk a kölcsönös nyereséget eredményező üzleti partnerség mellett.

Az üzleti siker kulcsai tapasztalatunk szerint a transzparenciában és a fejlődésben ragadhatók meg, amelyek egymást támogatva tartják lendületben a legeredményesebb vállalkozásokat. Ügyfeleinket – a fenti két pillérre alapozva – két fő formában támogatjuk: üzletviteli és visszaélésekhez kapcsolódó szolgáltatások keretében.

Kollégáink és együttműködő partnereink között ügyvéd, számviteli és kontrolling tanácsadó, adótanácsadó, adatvédelmi szakember, HR tanácsadó, IT biztonsági tanácsadó és biztonsági szakértő állnak Ügyfeleink rendelkezésére több, mint húsz évnyi multinacionális és nagyvállalati környezetben megszerzett tapasztalattal.

Kik vagyunk?

https://www.f-projekt.hu/wp-content/uploads/2022/02/sandor-lilian-2.jpg
VEZETŐ TANÁCSADÓ

Dr. Sándor Lilian

Alapító, vezető tanácsadó, okleveles csalásvizsgáló (CFE), aki közel 20 év jogi és ügyvédi, több, mint 10 év gazdasági tanácsadói, adótanácsadói és vezetői, valamint több, mint 5 év vizsgálati tapasztalattal járul hozzá Ügyfeleink sikeréhez.
https://www.f-projekt.hu/wp-content/uploads/2022/02/dervadelin-zoltan-2.jpg
VEZETŐ TANÁCSADÓ

Dervadelin Zoltán

Alapító, vezető tanácsadó, aki több, mint 15 év kereskedelmi és biztonsági, valamint több, mint 5 év vizsgálati, tanácsadói és vezetői tapasztalattal mozdítja elő Ügyfeleink eredményességét.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, várjuk szíves jelentkezését az alábbi elérhetőségeken. Személyes konzultációra kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség.
+36 70 588 8849
office@f-projekt.hu