Rólunk

Átlátható üzlet és dinamikus fejlődés az
F-Projekt tanácsadókkal

Cégünket az átláthatóságon és alapvető emberi értékeken nyugvó üzleti élet iránti egyre növekvő igény hívta életre. Az F-Projekt Kft. alapító tulajdonosaiként hiszünk abban, hogy hazánkban is megteremthetőek a korrekt, kölcsönös bizalmon és etikus felelősségvállaláson alapuló üzleti élet alapjai és keretei. Elkötelezettek vagyunk az olyan üzleti partnerség mellett, amelyben minden résztvevő fél nyer, és sikereket könyvelhet el egy-egy ügylet lezárását követően. Véleményünk szerint a sikeres üzlet kulcsa a transzparenciában és a fejlődésben rejlik, és valljuk, hogy ez a két tényező egymást segítve tartja lendületben az Ön vállalkozását.

Szolgáltatásainkat – a fenti két tényezőre építve – két fő vonalon nyújtjuk Ügyfeleink részére: üzletviteli tanácsadás, valamint visszaélésekhez kapcsolódó szolgáltatások formájában.

Üzletviteli szolgáltatásaink célja a gazdasági ügyletek felépítése, az Ügyfelek gazdasági igényeinek megvalósítását elősegítő strukturálása, működőképes és produktív folyamatok, hatékony szervezeti rendszerek kialakítása, vagyis összességében a sikeres üzletvitel támogatása professzionális és személyre szabott folyamatok megteremtése útján.

Visszaélésekhez kapcsolódó szolgáltatásaink keretében a visszaélések megelőzésétől kezdődően a már bekövetkezett visszaélések következményeinek orvoslásáig terjedő spektrumban, széles körű szolgáltatásokkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére azzal a céllal, hogy a visszaélések elkövetésének lehetőségét, valamint a visszaélésekből származó veszteségek mértékét a lehető legalacsonyabb szintre csökkentsük.

Kollégáink és szakértő partnereink számottevő időre visszatekintő, több területre kiterjedő szakmai tapasztalatával támogatjuk Önt abban, hogy vállalkozása a visszaélések lehetőségét minimálisra csökkentő környezetben eredményesen és dinamikusan fejlődjön a törvényes keretek maximális tiszteletben tartásával, átvéve Öntől a kockázatok felismerésének és kezelésének terhét.

Hiszünk abban, hogy egy ügy a legtöbb esetben csak akkor vesztes, ha arról lemondanak. Külső szakértői szemmel járulunk hozzá helyrehozhatatlannak tűnő helyzetek és problémák kreatív, fejlődés irányába mutató megoldásában, mivel tapasztalatunk szerint megfelelő szemlélettel és hozzáállással számos látszólag már menthetetlen esetben megtalálható az eredményes végkifejlet.

Kik vagyunk?

https://www.f-projekt.hu/wp-content/uploads/2020/07/sandor-lilian-1.jpg
VEZETŐ TANÁCSADÓ

Dr. Sándor Lilian

Alapító, vezető tanácsadó, okleveles csalásvizsgáló (CFE), aki több, mint 15 év jogi és ügyvédi, több, mint 10 év gazdasági tanácsadói, adótanácsadói és vezetői, valamint több, mint 5 év vizsgálati tapasztalattal járul hozzá Ügyfeleink sikeréhez.
https://www.f-projekt.hu/wp-content/uploads/2020/07/dervadelin-zoltan-1.jpg
VEZETŐ TANÁCSADÓ

Dervadelin Zoltán

Alapító, vezető tanácsadó, aki több, mint 15 év kereskedelmi és biztonsági, valamint több, mint 5 év vizsgálati, tanácsadói és vezetői tapasztalattal mozdítja elő Ügyfeleink eredményességét.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, várjuk szíves jelentkezését az alábbi elérhetőségeken. Személyes konzultációra kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség, és Ügyfelünk igénye szerint nyitottak vagyunk akár külső helyszínen vagy Ügyfelünk székhelyén tartandó megbeszélésre is.
+36 70 200 8884
office@f-projekt.hu