HOGYAN MŰKÖDÜNK?

Működési alapelveink
és folyamataink

Szolgáltatásaink alappillérei az ügyfélfókusz és az eredményorientáció, ami számunkra annyit jelent, hogy megbízásainkat minden esetben Ügyfeleink gazdasági környezetét és üzleti céljait figyelembe véve, az elérni kívánt eredményekre koncentrálva teljesítjük. Ennek biztosítása érdekében Ügyfeleinkkel a megbízás során interaktív kapcsolatot tartunk fenn, és Ügyfeleinket szükség szerint – előzetes egyeztetés alapján – bevonjuk folyamatainkba.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a gazdasági életben nincsenek sablon esetek, így nincsenek instant, rutin megoldások sem. Tapasztalataink szerint azonban a megbízások teljesítése során mindig jelentős szempontot képvisel az időtényező, vagyis a szolgáltatások gyorsasága, ami Ügyfelünkkel előre egyeztetett, ésszerű időn belüli megoldást jelent annak szem előtt tartásával, hogy a szolgáltatás minden esetben egyedi, és annak minősége nem sérülhet.

Ügyfélkapcsolatainkban szem előtt tartjuk a hiteles és felelősségteljes kommunikációt, a jogszerű és etikus keretek között történő együttműködést, és minden esetben kiemelten törekszünk a korrekt partnerség kialakítására. Megbízásaik során maximálisan elkötelezettek vagyunk az adatok és bizalmas, üzleti információk védelme mellett, amelyet mind technikai, mind munkaszervezési szempontból magas színvonalon biztosítunk.

Üzleti tervezés
Tranzakciós tanácsadás
Folyamat menedzsment
Előzetes partnerkontroll
Átvilágítási szolgáltatás
Strukturálási tanácsadás
Visszaélés prevenció
Csalás felderítés
Csalásvizsgálat
https://www.f-projekt.hu/wp-content/uploads/2020/06/business-4838852_1920.jpg

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, várjuk szíves jelentkezését az alábbi elérhetőségeken. Személyes konzultációra kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség, és Ügyfelünk igénye szerint nyitottak vagyunk akár külső helyszínen vagy Ügyfelünk székhelyén tartandó megbeszélésre is.
+36 70 200 8884
office@f-projekt.hu
bt_bb_section_top_section_coverage_image