Cookie szabályzat

A jelen cookie szabályzat 2020.06.29-én került utoljára frissítésre, és az Európai Gazdasági Térség minden állampolgárára vonatkozik.

Az alábbi tájékoztató az F-Projekt Tanácsadó Kft., mint Adatkezelő által a https://f-projekt.hu weboldalon használt cookie-kkal összefüggésben végzett adatkezelésre vonatkozik és az érintettek (például a weboldalunkat felkereső magánszemélyek) tájékoztatására szolgál.
 

1. Bevezetés

Weboldalunk, a https://www.f-projekt.hu (a továbbiakban: „weboldal”) cookie-kat (magyarul ún. sütiket) és egyéb ehhez kapcsolódó technológiákat használ (a könnyebb érthetőség kedvéért jelen szabályzatban minden ilyen technológia „cookie”-ként kerül hivatkozásra). Cookie-kat általunk megbízott harmadik személyek is elhelyezhetnek a weboldalon.

Jelen szabályzat célja, hogy tájékoztatást nyújtson Önnek a weboldalon alkalmazott cookie-k használata vonatkozásában.
 

2. Mi az a cookie?

A cookie (magyarul „süti”) egy kisméretű szöveges fájl, amelyet az Ön által meglátogatott weboldal tárol az Ön számítógépén, vagy egyéb, az internet böngészésére használt eszközén. Az Ön eszköze a cookie-t meghatározott időtartamon keresztül tárolja. Ez lehetővé teszi, hogy a felkeresett weboldal „megjegyezzen” bizonyos adatokat és beállításokat (pl. bejelentkezés, nyelv, betűméret és más megjelenítési beállítások) egy meghatározott időtartamra. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához a weboldalon. A cookie-k az Ön számítógépén, vagy egyéb eszközén biztonsági kockázatot nem jelentenek, működési zavart nem okoznak.
 

3. Mi a szkript (script)?

A szkript a program kód része, melynek célja, hogy a weboldalunk megfelelően és interaktívan működjön. Ez a kód a mi szerverünkön és az Ön készülékén is fut.
 

4. Mi a webjelző (web beacon)?

A webjelző (vagy pixel tag) egy kisméretű, láthatatlan szöveg vagy képrészlet egy weboldalon, ami a weboldal forgalmát ellenőrzi. Az ellenőrzés érdekében a weboldal webjelzők használatával tárol különféle információkat Önről.
 

5. Beleegyezés

Amikor első alkalommal látogatja meg weboldalunkat, egy felugró ablak fogadja Önt a cookie-k vonatkozásában. Amint rákattint a „Beállítások mentése” gombra, Ön hozzájárulását adja részünkre a jelen szabályzatban körülírt és Ön által engedélyezett cookie kategóriák használatához. A cookie-k használatát bármikor letilthatja a böngészőjében, azonban ebben az esetben előfordulhat, hogy weboldalunk nem működik tovább megfelelően.

Jóváhagyása két cookie-kategóriára terjedhet ki:

  • Működési
  • Marketing

 

6. Cookie kategóriák

6.1 Technikai vagy működési cookie-k

Néhány cookie azt biztosítja, hogy a weboldal bizonyos részei megfelelően működjenek, és az Ön használati szokásai megjegyzésre kerüljenek. Az ilyen, funkcionális cookie-k elhelyezésével az a célunk, hogy megkönnyítsük az Ön számára a weboldalunkon történő böngészést. Ennek következtében Önnek nem szükséges ugyanazokat az információkat ismétlődően megadnia a weboldal későbbi látogatása során. Ezeket a cookie-kat az Ön beleegyezése nélkül jogosultak vagyunk elhelyezni a honlapon.

6.2 Elemzési célú cookie-k

Weboldalunkon elemzési célú cookie-kat nem használunk.

6.3 Hirdetési (marketing) célú cookie-k

Weboldalunkon hirdetési (marketing) célú cookie-kat nem használunk.

6.4 Social media kapcsolók

Weboldalunkon nem használunk social media kapcsolókat annak érdekében, hogy az weboldalakat népszerűsítsen vagy hogy azok megosztásra kerüljenek a közösségi hálózatokban.
 

7. A weboldalon elhelyezett cookie-k

 

Complianz

Kategória, megnevezés Megtartási időszak Funkció
Funkcionális
complianz_policy_id 365 nap Az elfogadott cookie szabályzat azonosító tárolása
complianz_marketing 365 nap Cookie elfogadási nyilatkozat tárolása

 

Megosztás

LinkedIn

A LinkedIn a legfrissebb közösségi bejegyzések és megosztások megjelenítésére szolgál.

Kategória, megnevezés Megtartási időszak Funkció
Marketing/Követés
bcookie 2 év Böngésző adatok tárolása
li-oatml 1 hónap Célzott hirdetések engedélyezése
li_sugr 3 hónap Böngésző adatok tárolása
UserMatchHistory 30 nap Célzott hirdetések engedélyezése
lidc 1 nap A weboldalon végzett tevékenység adatainak tárolása
bscookie 2 év A weboldalon végzett tevékenység adatainak tárolása
X-LI-IDC session Oldalak közötti funkció biztosítása.
Funkcionális
BizographicsOptOut 10 év Adatvédelmi beállítások tárolása
Céltól függő vizsgálat
linkedin_oauth_* session

 

Megosztás

Részletes információk a LinkedIn Adatvédelmi Szabályzatában (LinkedIn Privacy Policy) találhatók. 

 

Vegyes 

Kategória, megnevezés Megtartási időszak Funkció
Céltól függő vizsgálat    
bt_bb_cache_*
bt_bb_fe_preview_toggle
bt_bb_cb_*
bt_bb_cb_items
bid_1_password_protected_auth

Megosztás

Ez az adat harmadik felekkel nem kerül megosztásra.
 

8. Személyes adatokkal kapcsolatos jogok

Ön személyes adatai vonatkozásában az alábbi jogokkal rendelkezik:

  • Önnek joga van információval rendelkezni arról, hogy miért szükségesek az Ön személyes adatai, mi történik azokkal, és mennyi ideig kerülnek megőrzésre.
  • Hozzáféréshez való jog: Önnek joga van az általunk ismert személyi adataihoz hozzáférni.
  • Helyesbítéshez való jog: Önnek kérés alapján bármikor joga van személyes adatai kiegészítéséhez, javításához, törléséhez vagy kezelése felfüggesztéséhez.
  • Amennyiben az Ön személyes adatai az Ön jóváhagyása alapján kerülnek kezelésre, Önnek jogában áll a beleegyezését visszavonni, és kérni személyes adatainak törlését.
  • Adatok átadásához való jog: Önnek joga van minden személyes adatához hozzáférni, és azt teljes egészében másnak átadni.
  • Tiltakozáshoz való jog: Önnek joga van tiltakozni adatainak kezelése ellen, amelyet teljesítünk, kivéve, ha rendelkezünk jogalappal az adatkezelés vonatkozásában.

A fenti jogok gyakorlása érdekében kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal a jelen szabályzat végén található elérhetőségeken. Amennyiben bármilyen panasza merül fel azzal, ahogyan személyes adatait kezeljük, állunk szíves rendelkezésére, azonban Önnek joga van panasszal élni a felügyeleti hatóságnál (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, NAIH).
 

9. Cookie-k engedélyezése, letiltása és törlése

Ön web böngészője segítségével automatikusan és manuálisan is tudja törölni a cookie-kat. Ön szintén jogosult meghatározni azt, hogy bizonyos cookie-k ne kerüljenek alkalmazásra. Önnek lehetősége van arra is, hogy a web böngészőjét úgy állítsa be, hogy értesítésre kerüljön mindahányszor cookie kerül elhelyezésre. Részletes információért kérjük, hogy szíveskedjen megtekinteni a web böngészőjének Help / Súgó menüpontjában foglalt útmutatást.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmét, hogy weboldalunk az összes cookie letiltása esetén nem feltétlenül működik megfelelően. Ha Ön törli a böngészőjéből a cookie-kat, azok a weboldal ismételt meglátogatása során újra elhelyezésre kerülnek, amennyiben Ön azt jóváhagyja.
 

10. Kapcsolattartási adatok

Amennyiben a jelen szabályzattal kapcsolatosan bármilyen kérdése vagy észrevétele merül fel, várjuk szíves jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

F-Projekt Tanácsadó Kft.

H-1139 Budapest

Gömb utca 36. 2/1.

Magyarország

Weboldal címe: https://www.f-projekt.hu

E-mail: office@f-projekt.hu

Telefon: +36 70 200 8884